Ferienhaus Dänemark  

Sommerhuse i SkagenSkagen er kendt for de karakteristiske gule huse med hvid kant og rødt tag, men nok mest kendt for Grenen - stedet hvor Kattegat og Nordsøen mødes. Det er også det sted i landet med flest solskinstimer årligt, så om sommeren summer byen af liv. Besøg Skagens museum og oplev Skagensmalernes kendte værker, og tag ud og nyd naturen. Eksempelvis Råbjerg Mile og den tilsandede kirke kan anbefales.

Stort og rummeligt hus velbeliggende i kort afstand til denaturskønne omgivelser nær skoven for enden af blind vej.
8 Nej 144 Nej Nej Nej 700

Sommerhusmed en skøn beliggenhed på ugeneret grund tæt på havet og Skagen by. Huset erindrettet lyst og moderne med loft til kip, tre store soveværelser med godskabsplads, en hems og to badeværelser.
6 Nej 83 Nej Nej Nej 1500

Lodskovvad i nærheden af Ålbæk er et eftertragtet område af holde ferie i. Dette skyldes særligt den lækre børnevenlige strand, golfbanen Hvide Klit og de mange aktivitetsmuligheder i området.
6 Nej 84 Nej Nej Nej 1700

Skagen idyl. Hyggeligt charmerende byhus som ligger ugeneret og alligevel tæt på byens centrum og strand. Huset er bygget i 1923 med det ægte Skagens idyl.
6 Nej 129 Nej Nej Nej 950

OBS!!! Huset skal gennemgribende renoveres primo 2018, hvor der kommer til at være 6 værelser, 2 stuer, 2 badeværelser og stort køkken.
12 Nej 160 Nej Ja Nej 200

Midt i pragtfuldt, fredet naturareal med righoldigt fugleliv og masseraf fred og ro ligger Danmarks nordligste hus med 180 graderpanoramahavudsigt mod vest og 90 grader havudsigt mod øst.
8 Ja 145 Nej Nej Nej 300

1. sals velindrettet lejlighed midt i Skagen by. Lejligheden er lys og moderne og har en lille balkon ud til Havnevej samt en altan på 12 m²:. Pga.
6 Nej 80 Nej Nej Nej 500

Lys 1. sals lejlighed ca. 1 km fra Skagen centrum. Beliggende i parcelhuskvarter med anlagt græshave. Lille køkkenkrog med miniovn, køleskab m/fryser og kogeplader.
4 Nej 60 Nej Nej Nej 1300

Meget rummelig og lys lejlighed ca. 1 km fra Skagen centrum. Beliggende i parcelhuskvarter med anlagt græshave. Rummelig lejlighed med køkken indeholdende opvaskemaskine, køleskab, komfur med keramisk kogeplader samt hyggelig spisekrog.
5 Nej 125 Nej Nej Nej 1300

Lys og rummelig lejlighed i rolige omgivelser. Renoveret i 2012 og indeholder et stort badeværelse med spabad til 2 personer. Køkkenet er veludstyret og har åbning mod tv-stuen, hvor der er radio via tv'et.
6 Ja 95 Nej Ja Nej 900

Sommerhus beliggende for enden af vej med udsigt over fredet område samt Skagerrak. Huset er stort og rummeligt. I stueetagen er der bryggers, køkken med spiseplads, to soveværelser samt badeværelse med sauna.
6 Nej 111 Nej Nej Ja 500

Lejlighed i Skagen centrum lige overfor Skagen Bryghus, som er et besøg værd. Lejligheden er enkelt indrettet men har to soveværelser. Stuen vender ud mod gaden, og i stuen er den dobbelte opredning i form af en sovesofa.
5 Nej 81 Nej Nej Nej 900

Sommerhus med spabad beliggende i et roligt område tæt på Skagen og havet. Stueplan har stor stue/alrum i åben forbindelse med køkkenet. Her er trægulve samt brændeovn.
8 Nej 168 Nej Ja Nej 1000

Velholdt 2-plans sommerhus i Skagen centrum, tæt på havnen og byens seværdigheder. Huset er løbende renoveret og er med fire dobbeltværelser og to badeværelser ideelt til den store familie eller flere par.
8 Nej 119 Nej Nej Nej 1000

Skagenshus beliggende få minutters gang fra Skagen centrum og havnen. Huset er renoveret og fremtræder lyst med god stue med udgang til haven og terrassen.
8 Nej 158 Nej Nej Nej 1000

I hjertet af Skagen by, i gåafstand til byens spændende liv, ligger denne oase af attraktive dobbelthuse i rolige omgivelser.
6 Nej 110 Nej Ja Nej 900

Idyllisk Skagenhus beliggende midt i Østerby, den oprindelige del af Skagen, tæt på Sønderstrand, Brøndums Hotel og Skagens Museum. Hele kvarteret oser af Skagens charme med de snoede veje og de velbevarede gamle fiskerhuse.
6 Nej 121 Nej Nej Nej 200

Stort, rummeligt Skagenshus velbeliggende i kort afstand til de naturskønne omgivelser ved Grenen for enden af blind vej. Stort badeværelse med 3-personers spabad.
5 Nej 135 Nej Ja Nej 500

Dette fine murstenshus ligger i et roligt villakvarter i Skagen. Huset er renoveret i 2017 med helt nyt køkken og flot, nyt trægulv i stuen, lyst og hyggeligt indrettet.
4 Nej 85 Nej Nej Nej 2000

Lys og rummelig lejlighed i tidligere børnehave, beliggende i roligt kvarter. Renoveret i 2013, og indeholder stor åben stue, der er moderne men alligevel tidløst indrettet.
6 Ja 95 Nej Nej Nej 900

Afgræns udvalget

  Personer:

  Swimmingpool:

  Spabad:

  Sauna:

  Havudsigt:

  Internet:

  Husdyr tilladt:

Vælg et andet område

Mine favoritter